Thursday 28 November 2019

DOWNLOAD FLORIN SALAM SI TONI CIOLAC-REGELE BANATULUI

Daniel Cameramanu Nu reposta, daca iti place melodia dai un like si un Share pe Facebook!!! Aboneaza-te si vei gasi cele mai noi manele la valoare! No registration is needed. Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul Manele LIVE byDanielCameramanu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului! Latumoni Paharia Mon Superhit Song. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws. Dance Monkey - Tones and I. florin salam si toni ciolac-regele banatului

Uploader: Voshicage
Date Added: 10 December 2005
File Size: 28.28 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 34062
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Tzanca Uraganul - Platesc cu palaria - Hit Noi iti aducem orice artist la evenimentul tau: Tum Seeti Bajana Choddo Dj.

Tzanca Uraganu Desanto Toti Vor Sa Ma Arda mp3 download

Chicken Noodle Soup feat. Am fost jos lovit de viata Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul DanielCameramanu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului!

Se intreaba ai mei dusmani De unde am atatia bani Ca n-am mai miscat un deget De mai bine de doi ani La mine norocul creste Si mai mult se inmulteste Asa a vrut Dumnezeu Tot norocul sa-l am eu Vor dusmanii sa ma ingroape De mine toti vor sa scape Dar ii las sa sape cu spor Ca isi sapa groapa lor Stati dusmanilor cuminti Si nu va mai chinuiti Secretul meu nu vi-l spun Oriunde merg bani adun Le spun sa stea linistiti Si sa termine odata Ca am in spatele gradinii Am fantana fermecata All rights reserved DeSanto Music.

Tobi Cameramanu Nu reposta, daca iti place melodia dai un like si un Share pe Facebook!!! Floricica Dansatoarea - MPower.

Tzanca Uraganu - Dui Sela Mii ( Official Video ) -

Dance Monkey - Tones and I. Orice upload neautorizat al acestui videoclip este ilegal si poate fi raportat oricand la Youtube. All materials presented on this channel are copyrighted by their respective copyright owners, and are subject to use for Informational purposes only!

florin salam si toni ciolac-regele banatului

DeSanto - Fratii inseamna putere [ Oficial Video Noi iti aducem orice artist la evenimentul tau: Tatatoti dusmanii tai Vor fi niste mielusei Ai baza in baiatul tau Ca sunt in spatele tau Nu-ti face griji niciodata Ca baiatul tau nu iarta Nu incercati sa deranjati Firmele, gradu si marca Ca va obositi degeaba Ca va obositi degeaba Si va taiati singuri craca Orice vorba care o scoateti Orice vorba care o scoateti Ganditi-o de doua ori Nu va puneti cu jupanii Si cu bursa de valori Un fraieri pentru doi poli Face o suta de rugi Iar pentru boieri cu firma Iar pentru boieri cu firma Muncesc o suta de slugi TzancaUraganu DeSantoMusic.

Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul Manele LIVE byDanielCameramanu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului!

DeSanto este cantaret si producator din Romania. Latumoni Paharia Mon Superhit Song.

florin salam si toni ciolac-regele banatului

Am crezut prea mult in oameni Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws. No registration is needed. Support the musicians, buy their music! tonl

In order to avoid copyright infringement, please do not upload this video on your channel. Noi iti aducem orice artist la evenimentul tau: Aboneaza-te si vei gasi cele ciolac-rrgele noi manele la valoare! Tzanca Uraganu si DeSanto - Serpii din zilele noastre - Noi iti aducem orice artist la evenimentul tau:

florin salam si toni ciolac-regele banatului

No comments:

Post a Comment